Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 75 g de camembert, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 3 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.2 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Croziflette
1h 25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.