Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les roulés poireau jambon
- 500 g d'eau
- 6 blancs de poireau, entiers et lavés
La sauce béchamel
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 40 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait demi-écrémé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 6 tranches de jambon blanc
- 1 de fromage de chèvre bûche, coupée en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1157 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Courgette au jambon
1h
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1u. 10min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Gratin de courgette aux lardons
40 min.
Tartiflette
1h 15 min.
Lasagne chèvre-courgette
1h
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Courgettes farcies
45 min
Endives au jambon
1h 15 min.
Tartiflette aux courgettes
55 min