Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2472 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 45.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 min
Lasagne chèvre-courgette
1j
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 menit
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 Min
Crumble de tomates
50 menit
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 menit