Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1150 g d'eau
- 250 g de brocoli, détaillé en petits bouquets
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 1 c. à café de persil frais, ciselé
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 min
Risotto au potiron
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Risotto au potimarron
1h