Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
of 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto au potiron
35min