Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1380 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1sa
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 dk
Cake épinard-ricotta
55min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 dk
Risotto aux asperges
35 dk
Risotto à la betterave
30 dk
Risotto aux asperges
45 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 dk
Risotto aux épinards et crème au safran
40 dk
Risotto à la butternut et aux amandes
35 dk
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 dk