Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner, type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais, effeuillé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 769 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Purée de butternut et roulé de veau
50 min
Merlan et purée de céleri-rave
35 min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de céleri
25 min
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée panais potiron
45 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 godz. 20 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min