Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 15 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 120 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 600 g d'eau
- 600 g de patates douces, épluchées et coupées en dés
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 515 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de butternut et patate douce
35 min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de panais et pomme au curry
35 min
Soupe de potiron et pomme au comté
40 min
Soupe à la courge et au lait de coco
55min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min