Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 12 noix de saint-jacques, avec corail
- 15 g de blanc de poireau, émincé en rondelles
- 30 g de beurre doux
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 brin de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté de langoustines à la coriandre
1hod.
Soupe aux champignons des bois
45 min
Soupe asperge citron
55 Min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Crème de chou-fleur
40 Min