Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 12 noix de saint-jacques, avec corail
- 15 g de blanc de poireau, émincé en rondelles
- 30 g de beurre doux
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 brin de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de champignons
20 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Turbot sauce champagne
30min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min