![Crème de champignons aux saint-jacques Crème de champignons aux saint-jacques](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F02D46FF-D367-4F95-BC10-879051F8A47D/Derivates/790659DC-1187-4391-8A8F-2484DDAEEA8F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 12 noix de saint-jacques, avec corail
- 15 g de blanc de poireau, émincé en rondelles
- 30 g de beurre doux
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 brin de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux champignons des bois
45min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Velouté de moules au safran
40min
Velouté chaud d'avocat au gingembre
30min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Crème de champignons
20min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min