Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Velouté de petits pois et feta
35min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Crème de petits pois
40min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Velouté de brocoli sans cuisson
20min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min