Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 Min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1 Std. 10 Min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min