Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1200 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes maison
of 1 cube de bouillon de légumes - 200 g de riz basmati
- 500 - 700 g d'asperges vertes
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
Le sabayon au citron
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 Min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1 Std. 30 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 Std.
Asperges à la flamande
25 Min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges sauce mousseline
1 Std.