Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 blancs de poireau, de petite taille
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de pâte de miso blanc
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à soupe de vinaigre de riz
- 1 c. à café de cassonade
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 cive, ciselée
- 1 échalote, émincée
- 50 g de graines germées de poireau (en magasin bio,
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 672 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 Std.
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Asperges sauce romesco
45 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Poireau à la moutarde
35min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux vinaigrette
35min