Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
- 100 g de vinaigre d'alcool
- 500 g d'eau
- 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
- 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
- 150 g d'huile d'olive
- 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Aubergines mijotées, houmous, tomates et œufs mollets
40 min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min