Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
- 100 g de vinaigre d'alcool
- 500 g d'eau
- 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
- 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
- 150 g d'huile d'olive
- 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 λεπτ.
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Asperges sauce à l'orange
55min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min