Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1 Std. 10 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges sauce romesco
45 Min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Ormeaux à la persillade verte
30 Min