Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2965 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade de Marseille
15 Min
Canistrelli
1 Std.
Pissaladière
2h 10min
Tourte aux blettes
13 Std.
Rouille
10 Min
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Soupe au pistou
40 Min
Pissaladière
3u.
Pissaladière
3u.
Fèves fraîches à la catalane
3u.