Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2965 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade de Marseille
15min
Caviar d'aubergines
1 Std. 5 Min
Tapenades variées
10 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Pissaladière classique
2 Std.
Pissaladière
3h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Caponata sicilienne
55min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Pissaladière
3h
Anchoïade
15min