Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre
- 500 g d'eau
- 120 g de lait
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 675 g de potimarron, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 35 g de perles du Japon (tapioca)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 556.5 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 502 mg
Alternatieve recepten
Velouté carottes, navets et chorizo
25min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40min
Velouté de fenouil
50min
Velouté de fenouil
30min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Soupe de potimarron aux épices
45min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min