Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de pois cassés
Le jour même
- 4 tranches de speck
- 1 filet d'huile de tournesol, et 2 c. à soupe
- 1 carotte, en morceaux
- 1 oignon, en morceaux
- 1 branche de céleri
- 2 c. à café de cumin en poudre
- 2 feuilles de laurier frais
- du poivre moulu
- 600 g de bouillon de volaille
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55 Min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 Min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 分钟
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1hod. 10min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 分钟
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1hod. 10min