Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel, bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de blettes (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 150 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé, coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Farçou
2 Std. 20 Min
Farci charentais
2h
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Tourte aux blettes
2 Std. 20 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Gratin de blettes
1 Std.