Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13u.
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 godz. 30 min
Tatin d'endives
1h 20min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min