Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min.
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Tatin d'endives
1h 20 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min