Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Soufflé au fromage express
50min
Soufflé au munster et au cumin
1h 10min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 min
Flan express au roquefort
30 min
Soufflés poires roquefort
1h
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Aligot
40 min