Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Fondue savoyarde
25 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Flan express au roquefort
30min
Aligot
40min
Soufflé au fromage express
50min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Soufflés poires roquefort
1h
Minisoufflé au camembert
35min
Tourte au roquefort
2 Std. 15 Min
Œufs cocote à l'oseille
40min