Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 petites escalopes de foie gras de canard cru (25-30 g env./escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min