Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Velouté du potager
15min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Potage au poireau
30min
Velouté patate douce, poireau et navet, consommé de légumes
1 Std. 15 Min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min
Velours d'endive à l'orange
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de blette
35min
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min