Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Velours d'endive à l'orange
35 Min
Crème de laitue au raifort
40 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 Min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 Min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Velouté du potager
15min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe de potiron et pomme au comté
40 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min