Compatibele versies
Velouté de champignons et noisettes XXL
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons, coupés en deux
- 12 brins de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
- 500 g de champignons de Paris frais
- 500 g de cèpes frais
- 20 g de beurre
- 400 g de bouillon de légumes
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 20 g de parmesan râpé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674.6 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté d'aubergine
45min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Velouté d'asperge
30min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Soupe poireau-pomme de terre
1h