Compatibele versies
Velouté de champignons et noisettes XXL
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons, coupés en deux
- 12 brins de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
- 500 g de champignons de Paris frais
- 500 g de cèpes frais
- 20 g de beurre
- 400 g de bouillon de légumes
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 20 g de parmesan râpé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674.6 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Mayonnaise au curry
10min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1h 50 min.
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Velouté de moules au safran
40min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min