Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 503 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 19.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 menit
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1h 10 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1j
Asperges sauce mousseline
1j
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1j
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 menit