Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 503 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 19.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Poireaux vinaigrette
35min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1h 10 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges sauce romesco
45 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min