Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 25 g d'huile d'olive, et un peu pour la cuisson
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 500 g de palourdes, préalablement dégorgées
- 250 g de noix de saint-jacques, avec corail
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 - 5 g de truffe fraîche, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Risotto aux asperges
45min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Tarte fine aux rougets
55 Min
Pressé de raie
14h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Risotto lotte et lard
50 мин.
Risotto printanier
1h
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min