![Artichaut farci au chèvre et aux lardons Artichaut farci au chèvre et aux lardons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96E95C96-8EA9-4E79-B489-F4EF48426CA9/Derivates/A9A861D7-C5BA-4D63-B95E-C27FB68DFDD8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 4 artichauts frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 80 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
- 100 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 13.8 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Poireaux vinaigrette
35 min
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Asperges à la flamande
25 min