Compatibele versies
Asperge et saumon sauce hollandaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, écussonnées
- 4 pavés de saumon frais (130 g env. chacun)
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Asperges à la flamande
25 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 godz.
Asperges et sabayon à l'estragon
1 godz.
Œuf mollet aux asperges
1 Std. 20 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min