Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croquant aux noix
- 100 g de cerneaux de noix
- 30 g de beurre doux
- 10 g de crème
- 30 g de sucre roux
La purée de potiron
- 750 g de chair de potiron (p. ex. courge muscade ou hokkaido), coupée en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
-
40
g de jus d'orange
of 30 g de jus de citron - 5 biscuits au beurre
-
150
g de crème fouettée turque (kaymak)
of 150 g de crème double
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Pâte à pizza
1h
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Tartelette framboises et crumble
2h 30min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Purée de légumes racines au romarin
45min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Compote de pommes à la vanille
20 min
Flan de patate douce-carotte à la vapeur et crème au safran
50min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min