Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 artichauts
- 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 30 g de framboises fraîches
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de vinaigre de framboise
of ½ c. à café de vinaigre balsamique - 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min