Compatibele versies
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de jus d'orange
- 1 c. à café bombée de moutarde
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour dorer les pains
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g de poireaux fins
- 500 g d'eau
- 50 g de noisettes, concassées
- 4 tranches épaisses de pain de campagne
- 120 g de fromage de chèvre frais
- quelques feuilles de sauge fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Salade carottes râpées
10 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux vinaigrette
35 min