Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes, en morceaux
- 300 g de poireaux, en tronçons
- 200 g de navets, en morceaux
- 100 g de pomme de terre, en morceaux
- 200 g de céleri-rave, en morceaux
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de maroilles, en lamelles
- ¼ de baguette, en rondelles épaisses
- 20 g de beurre
- 2 brins de persil frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 Min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 Min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Velouté de carottes
30 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe au potiron
50 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 Min
Soupe de potimarron
35 Min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min