Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de tomates, coupées en quatre
- 300 g de concombres, coupés en tronçons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de piment d'Espelette, et un peu pour la finition
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de concombre
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de feta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 215.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 564.2 mg
Alternatieve recepten
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 Min
Pesto
5min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho
1h 15 min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.