Compatibele versies
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en quater
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 500 g de concombre, épépiné
- 150 g de yaourt
- 150 g d'eau
- 30 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 15 olives noires, en petits morceaux
- 40 g de noisettes, hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Gaspacho
2h 25min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min