Compatibele versies
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en quater
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 500 g de concombre, épépiné
- 150 g de yaourt
- 150 g d'eau
- 30 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 15 olives noires, en petits morceaux
- 40 g de noisettes, hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Gaspacho
2h 25 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 Std.
Soupe de concombre à la menthe
15 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15 min
Soupe froide au concombre
1 Std.
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 godz. 20 min