Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 Std. 25 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min
Tartelette sablée, pêche vapeur et chantilly aromatisée
1 Std. 10 Min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Pâtes au pesto de cresson
25min
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1hod.
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1hod.
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min