Compatibele versies
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de poivron rouge, en lamelles
- 1 oignon, coupé en quatre
- 40 g de pain, en morceaux
- 600 g de tomates, en morceaux
- 9 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 échalote, émincée
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 6 abricots secs dénoyautés, moelleux, en petits morceaux
- 1 c. à soupe bombée de câpres au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1380 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 godz.
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min