Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 503.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture abricot-gingembre
1j 55 menit
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Yaourt glacé à l'abricot
10 min
Risotto fraise-rhubarbe
50min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20 min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3h 40min
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12 Std. 25 Min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10 min
Croquets aux noix de pécan
55min
Confiture figue et vanille
40min