Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 503.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés de Pâques
1h 30min
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Biscuits au citron
55 Min
Cake orange-pavot
1h
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1j 10 menit
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Cake aux abricots et au citron
55 Min
Gaspacho de carotte
1hod. 40min
Muffin abricot-pistache
55 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12u. 25min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Cake au citron et au pavot
50min