Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 503.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4h 30min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Velouté de petits pois et feta
35min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9sa 25 dk
Gaspacho de carotte
1h 40 min.
Gaspacho melon, abricot et feta
30min