![Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eeb4a8ed719e4d9b6eca27aa3cb5570f/Derivates/c7e30de353ba47f1a8dec9bc9ec5c0203adadc02.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 503.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougères à la mousse de saumon
25ч. 35 мин.
Cake orange-pavot
1 Std.
Vinaigrette à la vanille
Geen beoordelingen
Rillettes de dorade
15 Min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 Std.
Tarte aux fraises et noisettes
2 godz. 40 min
Cocktail citron et thym
45 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Confiture abricot-gingembre
1h 55 phút
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 min
Mojito black & white
10min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.