Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, dont 1 pressée
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 2 tranches de pain, en petits dés
- 1200 g de tomates, épépinées
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 tranches de pain rassis, en morceaux
- 20 cm concombre, en morceaux
- 1 poivron rouge ou vert, en morceaux
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- eau, pour ajuster la texture
- légumes variés, en petits dés, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Soupe au chou (caldo verde)
40 dk
Œufs cocotte façon chakchouka
35 dk
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504h
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Soupe froide à la carotte et crevettes au citron vert
2sa 50 dk
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 dk
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 dk
Gaspacho melon, abricot et feta
30 dk
Gaspacho
2h 25min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 dk
Soupe vichyssoise
40 dk