![Foie gras poêlé, purée de panais et crumble Foie gras poêlé, purée de panais et crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c0a2d9e84670fc38a2549d46143c6a5/Derivates/77efe5574d7d2084a84f06a36eaaaf06c5c1700e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 240 g de farine de blé
- 5 brins de persil frais, équeutés
La gelée de citron
- 400 g de jus de citron
- 20 g de sucre en poudre
- 8 g d'agar-agar
La purée de panais et potiron
- 700 g d'eau
- 650 g de panais, coupé en morceaux
- 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de lait
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 60 g de beurre, en morceaux
- 8 petites escalopes de foie gras de canard cru
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2434 kJ / 584.4 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Consommé de carapaces de crustacés
1 Std. 15 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Velouté carotte-panais
35 Min
Gin au basilic
10p
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 Min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée de chou-fleur
25 Min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min