Compatibele versies
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de blancs de poireau
- 575 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 50 g de graines de kasha, et 1 c. à soupe pour la finition
- 175 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 75 g de mâche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges
1h
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6j 5 menit
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Beurre bordelais
30 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 godz. 30 min
Salade de boulgour et saumon vapeur
25 min
Soupe canadienne
40 min.
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Bar à la portugaise
2h
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1h 40 min.
Poisson vapeur au citron et légumes
40 min.