![Filet de bar, sauce vierge et riz gluant Filet de bar, sauce vierge et riz gluant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4d5c6b5c3a364505ee4d6473b2845ba6/Derivates/989f6b59cc082cae8c60ae9546e2ec08ddb16fee.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de riz gluant
- 15 g de persil frais
- 15 g de basilic frais
- 15 g de coriandre fraîche
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 25 g de câpres en saumure
- 1 échalote, en quartiers
- le jus d'un citron jaune
- 200 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 filets de bar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2sa
Cabillaud et riz vénéré
55 Min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 min
Salade de bœuf à la citronnelle
30 min
Poulpe piquant et riz
25 min
Côtelettes d'agneau à la crème
3sa
Salade de boulgour et saumon vapeur
25 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Sauce vierge
10min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 min
Curry de crevettes et riz basmati
30 min