Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1h
Risotto aux champignons
30 min
Banana bread à la cannelle
1h 5min
Papillotes de riz gluant à la coco et banane
Geen beoordelingen
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1h 5min
Tikka bowl façon dahl
55min
Risotto printanier
1h
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Soupe de potimarron
35min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 min