Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50 Min
Lasagne à la butternut
2h
Risotto aux champignons
30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1 Std.
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min