![Risotto aux asperges et petits pois Risotto aux asperges et petits pois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4559a5445b1a81a03e676e425749b053/Derivates/5aa06f4481a38db12fe709f8d8296b69cada2c7e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Petits farcis provençaux aux restes de viande
Geen beoordelingen
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3hod. 20min
Risotto
30 min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35 min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1 godz.
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min