Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Dal de lentilles aux épinards
35 dk
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1sa
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Curry d'aubergine
50min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 dk
Velouté de carottes au cheddar
50min
Risotto printanier
1sa
Risotto aux asperges et au safran
35 dk
Risotto aux asperges et ail des ours
1sa
Risotto courgette et bacon
35 dk
Risotto aux asperges
45 Min