Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
of d'épluchures de légumes variés, coupées en morceaux - 1 oignon, avec la peau, coupé en deux
- 50 g de champignons frais
- 2 gousses d'ail, non épluchées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 4 grains de poivre de la Jamaïque
- 10 grains de poivre noir
- 2 branches de thym frais
- 2 branches de romarin frais
- 1500 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 391.7 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1634.7 mg
Alternatieve recepten
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Oladis (RU)
20 min
Bananes rôties, sauce à la noix de coco
1hod.
Potiron garni au millet et pesto noisette-brocoli
Geen beoordelingen
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 Min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35 min
Bolognaise express
20 min
Velouté de carottes
30 min