Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes, en morceaux, et leurs épluchures
- 200 g de vert de poireau, en morceaux (3 poireaux)
- 10 g de gingembre frais, en lamelles
- 100 g de fenouil, en morceaux
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, cerfeuil, aneth, coriandre, thym, menthe)
- 1 feuille de laurier
- 1 clou de girofle
- 1200 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 23 kJ / 5 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
Alternatieve recepten
Velouté patate douce, poireau et navet, consommé de légumes
1u. 15min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Velouté d'aubergine
45 min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Compote pomme-banane
20 min
Bouillon de restes de légumes
55min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min