Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 gros œufs (63-73 g)
- 1 botte d'asperges vertes
- 30 g de beurre
- 3 poignées de pousses d'épinards
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pot de brisures de truffe noire, 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
- quelques feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3377 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 84 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce marchand de vin
1h 15min
Glace dulce de leche
12h 20min
Arancini champignons-mozzarella
3 godz. 10 min
Café dalgona irlandais
10 min
Bûche roulée, crème au beurre au chocolat
40min
Verrines légères betterave et fromage à tartiner
5 min
Vinaigrette aux légumes
10 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
40min
Crêpe fourrée au houmous de sésame noir
30min
Ravioli de courge aux noisettes
1 godz. 35 min