Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'étoile de badiane
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- 6 brins de romarin frais
- 2000 g de gros sel
- 200 g d'eau
- 1 ½ citron jaune non traité (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
- 2 bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
- 5 g de moutarde
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de bulbe de fenouil, paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
- 20 g de vinaigre blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
Alternatieve recepten
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1hod.
Fatteh d’aubergines au yaourt
50 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 godz. 5 min
Saumon sauce à l'aneth, brocoli et riz basmati - Crème au chocolat
40 Min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8 Std. 40 Min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min