![Bar et fenouils caramélisés Bar et fenouils caramélisés](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bdc26512-bebd-458a-89b6-5547dbfbf4e6/Derivates/32476e3b-b2e9-4378-baee-f10457d75757.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'étoile de badiane
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- 6 brins de romarin frais
- 2000 g de gros sel
- 200 g d'eau
- 1 ½ citron jaune non traité (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
- 2 bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
- 5 g de moutarde
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de bulbe de fenouil, paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
- 20 g de vinaigre blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
Alternatieve recepten
Chapelure
10 min
Boisson onctueuse banane, avoine et thé chaï
1 godz. 40 min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45min
Tartare de champignons
35 min
Calamars sous-vide
4h 15min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45min
Sayur Iodeh (soupe de légumes au lait de coco)
50min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50min
Curry de crevettes et riz basmati
30min