Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'étoile de badiane
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- 6 brins de romarin frais
- 2000 g de gros sel
- 200 g d'eau
- 1 ½ citron jaune non traité (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
- 2 bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
- 5 g de moutarde
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de bulbe de fenouil, paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
- 20 g de vinaigre blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
Alternatieve recepten
Curry de crevettes et riz basmati
30min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1小时
Curry de lotte avec carottes, pois chiches, pois gourmands et riz
40min
Epaule de chevreau roulée au pesto
Geen beoordelingen
Tajine de lotte et de légumes au safran
1 godz. 5 min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 Min
Bar au caviar d'aubergine
1 Std. 30 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3hod.