Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Smoothie vert
5 Min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Risotto
30 min
Soupe de patates douces à la noisette et filets de dinde aux herbes
55min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
1 godz. 40 min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8 godz. 40 min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Velouté poireau-pomme de terre
1 godz.
Cannelloni sauce bolognaise
1u. 15min