Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1h 25min
Tartelettes aux pacanes faibles en glucides
Geen beoordelingen
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Maïs vapeur, mayonnaise au chipotle et salsa à la coriandre
45min
Financiers pistache et framboise
35 min
Röstis de légumes racines
50min
Pâtes au pesto de cresson
25min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 min
Couscous de légumes et citron confit
1 Std. 5 Min
Sablés au citron
1 Std. 40 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1h