![Risotto de printemps au bouillon d'épluchures Risotto de printemps au bouillon d'épluchures](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d924d959e729362aae66a29f08b808f/Derivates/e3f8ac08c4487cae9a7d0b95c47713ad840005e7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Bouillon de légumes
1 godz. 20 min
Huile pimentée chinoise 🌶️🌶️🌶️
25 Min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45 min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Minimadeleines à la réglisse
30 min
Zaatar mélange aromatique
5 Min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 min
Curd de clémentine
1 godz.
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 min
Poulpe piquant et riz
25 Min