Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Clafoutis abricot-romarin
55 Min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 Std.
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 Min
Financiers au comté
30 Min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 Min
Cocktail citron et thym
45 Min
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 Min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35 Min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 Std.