Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Sangria blanche
35min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Houmous feta et roquette
10min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min