![Huîtres de Cancale au beurre blanc Huîtres de Cancale au beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbab04af1cff150bb78e1674dbd4b52a/Derivates/7776b4cdb08987a0f20c9e8f6384343fd1a850bd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 890.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Banh cuon (crêpes vietnamiennes au porc)
50 Min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1 Std.
Biscuits glacés aux fraises
2h 20min
Salade de crevettes aux pêches
1 Std.
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3 godz. 30 min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Sorbet aux pêches et au basilic
10 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.