Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Lunettes à la confiture d’abricots
1 Std. 40 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Soupe au pistou
40 Min
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
1h 15min
Petits pâtés de Pézenas
1 Std. 30 Min
Filet de truite, crème de haricots cannellini
Geen beoordelingen
Gaspacho
1h 15min
Soupe pho aux restes de poulet
2 godz. 55 min
Gaspacho
2h 25 min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45 Min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h