![Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1739fea6-a030-4edc-9c6d-47732d378b79/Derivates/419de153-debd-4dbd-900d-2e2678efa05e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1 Std. 35 Min
Rouille
10 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1 Std. 35 Min
Moutarde aux herbes
Geen beoordelingen
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50 min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 Std. 5 Min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min