Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Poulet sauce mole verde
1h
Tarte fine aux rougets
55min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12h 55 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Souris d'agneau
1u. 15min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min