Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Riz cantonais au tofu
1 godz.
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Risotto
30 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min