Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Sauce au tahin
5min
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
Risotto
30 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 min
Sauce au piment doux
40 min
Risotto
55 min
Risotto milanais au safran
30 min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50 min
Linguine alle vongole
45 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min