Risotto aux cèpes
TM6 TM5

Risotto aux cèpes

3.8 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 bouquet de persil frais
  • 30 g d'échalotes
  • 300 g de cèpes frais, coupés en morceaux
    of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
    of 1 c. à café bombée de fond de viande maison
  • 30 g de beurre, coupé en morceaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1861 kJ / 444 kcal
Eiwitten
8.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten