![Risotto aux cèpes Risotto aux cèpes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0204d8c9-5a19-4da8-ad94-3fa1a69d93d2/Derivates/77ccdcb6-7086-4a13-8d77-1c4052c136a4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Granité au citron
3 Std. 10 Min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Couscous de légumes et citron confit
1 godz. 5 min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Risotto
30min
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25min
Risotto
55min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2h 30min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux asperges et au safran
35min